fredag 8 februari 2008
Fruktkött
Varför i hela friden är det så svårt att diska bort fruktkött ur glas där juicen torkat bort? I diskmaskinen där alla saker spolas mer eller mindre kontinuerligt med varmt vatten sitter ändå det jäkla fruktköttet kvar i glasen. Så står man där vid diskmaskinen och funderar över om man skall erkänna sig besegrad och fylla glaset med vatten och sedan diska det för hand eller om man skall visa ödet att man inte tänker vika sig och stoppa in det i maskinen en "runda" till. Vad är det med fruktköttet som gör det så svårt att få bort? Även att diska för hand är hur jobbigt som helst. Har man sen som jag ett dricksglas på jobb som ibland har apelsinjuice i sig, så kommer man på morgonen och ser att det sitter små små halvtransparenta flagor på glaskanten från dagen innan, då vet man att idag kommer det att bli en lång dag...vid diskhon...
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar